Kompassiterapian

Asiakaskokemuksia

Alla muutama asiakkailta saatu palaute. Palautteissa on asiakkaiden oikeat nimet tai niitä on muutettu asiakkaiden niin toivoessa.

Valmentajana olit empaattinen ja erittäin herkällä korvalla kuunteleva. Tarjosit hienovaraisesti apua ja ohjeita, niihin oli helppo tarttua enkä kokenut niitä painostavina tai pakottavina. Valmennuksen aikana koin, että välitit minusta aidosti ja toivoit parastani, mikä sai minut suhtautumaan itseenikin lempeämmin.

– Sirpa

Sinulla on suurenmoinen läsnäolemisen lahja. Teet tarkkoja havaintoja, mutta niin hienotunteisesti, että niistä on turvallista kuulla. Olet suora lempeällä tavalla.

Uskon, että näen nyt menneen tapahtumaketjun elämääni kuuluvana tarpeellisena kasvumatkana, joka ei määrittele minua epäonnistuneeksi vaan taistelijaksi, joka viisaudessaan osaa luovuttaa oikealla hetkellä.

Elän nyt mitä suurimmassa määrin vahvemmin kuin ennen valmennusta.

– Anne

Sinulla on käsittämätön taito saada ihminen rentoutumaan ja luottamaan. Sinun rauhallinen, välittävä ja empaattinen olemus vie turhan jännityksen pois. Olet läsnä ja kuuntelet. Minusta on hämmentävää, kuinka lyhyessä ajassa autoit minua löytämään itseäni.

Sait ylittämään itseni useaan otteeseen ja tuupattua positiivisella tavalla ylittämään rajani ja uskomaan itseeni. Sain voimaa isoihin päätöksiin, itseluottamukseni kasvoi, entisiä vääriä uskomuksia romuttui ja sain usealla elämänalueella käännettyä uuden sivun. Ei suorituskeskeisyys edellä vaan iloisuus ja hyvinvointi. Se on valtavan suuri lahja minulle, kiitos!

– Suvi

Tiedätkö ne ihmiset, joiden seurassa on todella hyvä olla. Levollinen. Voimaannuttava.

Johanna on yksin näistä ihmisistä. Hän haluaa aidosti ja oikeasti auttaa sinua. Johannan kyky kohdata toiset ihmiset täydestä läsnäolon paikasta antaa sinulle mahdollisuuden tulla todella nähdyksi ja kuulluksi. En voi kylliksi suositella Johannan valmennusta sinulle. Hänen kanssaan voit kokea luottamuksen ja uskon niin itseesi kuin elämääsi kohoavan kuin itsestään.

– Laura Janger-Laitio, HIMA Happiness Oy