kompassiterapian

Henkinen valmennus

Henkisen valmennuksen tarkoituksena on ylläpitää tai aikaansaada mahdollisimman yksinkertaisia ajattelutapoja, jotka auttavat sinua määrätietoisesti toimimaan tavoitteitasi edistävällä tavalla. Niitä ovat ajattelun, reagoimisen ja käyttäytymisen muutokset, jotka mahdollistavat toimintaasi mahdollisimman hyvällä tasolla ulkoisista stressitekijöistä huolimatta.

Henkisen valmennuksen hyödyt

Opit ymmärtämään itseäsi. Kuljet kohti niitä asioita, jotka ovat arvojesi mukaisia ja jotka tuovat sinulle iloa, esim. työssä, ihmissuhteissa, harrastuksissa tai itsesi kehittämisessä. Huomaat, miten toimit, esim. stressaantuneena, väsyneenä tai uusissa tilanteissa.

Oivallusten kautta voit muuttaa näitä tapoja itsellesi ja läheisillesi paremmaksi. Otat tietoisen ja lempeän vastuun valinnoistasi ja siitä, miten ne vaikuttavat elämääsi. Huomaat eläväsi elämää, joka tuntuu omalle ja on
sinun näköistä.

Kuuntele henkisen valmennuksen esittely:

Milloin henkisestä valmennuksesta on apua?

Henkisestä valmennuksesta on mahdollista saada apua moniin arkisiin ongelmiin. Sinulla voi olla esimerkiksi tahtotila tehdä fyysisiä, ammatillisia tai henkisiä muutoksia elämässsäsi, mutta et saa vietyä näitä asioita arkeen tai toteutettua muutosta yksin tai läheisten tuella. Henkisen valmennuksen oivallusten kautta opit keinoja, joilla muutokset ovat mahdollisia. Saat tukea ja ohjausta, jolloin muutoksista tulee pysyviä

R

Tehokkuutta tehtävien suorittamiseen

Tarvitset ylimääräistä tukea ja kannustusta jonkin työn tai tehtävän loppuunsaattamiseksi, esim. opintoihisi liittyvän lopputyön.

R

Etsit muutosta elämääsi

Toivot muutoksia, esimerkiksi ihmissuhteisiin, harrastuksiin tai asuinympäristöön.

R

Tukea elämäntapamuutoksiin

Haluat pitää itsestäsi parempaa huolta, esim. lepäämällä enemmän, syömällä paremmin tai liikkumalla sinulle sopivalla tavalla.

R

Haluat tutustua itseesi paremmin

Etsitään vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: Mitä haluat? Mitä toivot?
Mitkä asiat estävät elämästä oman näköistä elämää? Mitä voit tehdä näille
asioille?

R

Haluat muuttaa ajattelumallejasi

Kaipaat muutosta omiin ajattelu- ja toimintatapoihisi. Haluat oppia suhtautumaan itseesi ja asioihin esimerkiksi lempeämmin tai avoimemmin.

R

Rohkaisua unelmien saavuttamiseksi

Sinulla on uskomuksia ja rajoituksia, jotka estävät sinua elämästä itsesi näköistä elämää. Sinulla voi olla unelmana esimerkiksi lähteä opiskelemaan uutta ammattia, kirjoittaa kirja tai perustaa oma yritys, mutta tarvitset rohkaisua niiden aloittamiseen.

Luottamus ja vuorovaikutus

Ohjaajana ja valmentajana keskeisiä arvoja minulle ovat sinun, asiakkaan viisauden arvostaminen, molemminpuolinen kunnioitus, läsnäoleva kuuntelu
ja luottamuksellinen jakaminen. Vuorovaikutukseen liittyvät asiat ovat tuttuja, olen koulutukseltani myös puheterapeutti.

Lähiohjausta sekä etäyhteyksiä

Asun keskellä Suomea ja kuljen lähialueilla viikoittain. Tarjoan ohjausta ja valmennusta myös etäyhteyksien kautta. Voimme sopia, esim. yhden tai kaksi lähitapaamista ja pitää muut tapaamiset etäyhteyksien kautta.


”Olin alkuun skeptinen Skype-valmennuksen toimimisen suhteen, mutta koin, että sinun kanssasi se toimi erittäin hyvin. Henkistä välimatkaa ei ollut fyysisestä huolimatta.” – Anne