kompassiterapian

Jooga

Kompassiterapian joogatunneilla ilmapiiri on salliva. Meillä jokainen on sopiva joogaaja, sillä kiitollisuus itseä ja kanssajoogaajia kohtaan on osa harjoitusta, samoin ilo ja keveys.

Jooga tuo mukanaan hyvinvointia, joten tervetuloa pitämään huolta itsestäsi! 

Ohjaamassani joogassa:

  • Tutustut kokemuksellisesti asanoihin eli jooga-asentoihin, liikkeisiin, liikesarjoihin sekä hengitykseen.
  • Opit kuuntelemaan kehoasi ja mieltäsi sekä arvostamaan niitä ja joogaamaan näiden tuntemusten mukaan.
  • Voimasi, liikkuvuutesi ja tasapainosi kehittyvät.
  • Rentoudut.
  • Etenet omassa tahdissasi. Voit valita, miten paljon haastat itseäsi joogakerralla.
  • Opit asanoita, liikkeitä, liikesarjoja sekä hengitysharjoituksia, joita voit tehdä myös omalla ajallasi.
  • Hyvinvointisi kasvaa.

Joogatunnit Kärsämäellä

Järjestän joogatunteja Kärsämäellä Konttimäen tiloissa talven ja kevään aikana. Tervetuloa kuuntelemaan ja arvostamaan kehoasi!

Ajankohta: 10.1.–30.5.
Viikonpäivä: tiistai
Kellonaika: 18:45–20:00
Hinta: 5 €/kerta
Osoite: Pomojentie 6, 86710 Kärsämäki
Ilmoittautumiset: viestitse numeroon 040 744 2842

Tutustu joogan voimaan Kasvun Pintaa -podcastini kautta:

Kokemuksia Kompassiterapian joogasta:

”Olen pintapuolisesti tutustunut erilaisiin joogatyyleihin vuosien varrella. Johannan tyyli on turvallinen ja empaattinen, se sopii aloittelijalle, mutta Johannan ohjauksessa on tilaa haastaa itseään myös vaikeampiin liikkeisiin. Näin se sopii monenlaisille ja eri-ikäisille joogaajille. Pidän myös Johannan tyylistä ottaa mukaan mietelauseita ja ajatelmia, joita voi joogan aikana pohtia. Johannan joogassa sekä keho että mieli saa voimavaroja.”

– Sirpa

Olin aiemmin ajatellut, että jooga olisi vähän rauhallisempien ja vähän minua notkeampienkin laji. Pihajooga tarjosi korona-rajoitusten aikana matalan kynnyksen aloituksen ja aloin päästä joogan juttuihin vähitellen sisälle. Syksyn tultua ja joogan jatkuttua sisällä, olen huomannut, että pystyn liikkeet tekemään, vaikka en edelleenkään niihin mielikuvieni asentoihin taivu.

Itseni ovat kuitenkin eniten yllättäneet omat tuntemukseni. Ei minulla ole kertaakaan ollut vaikeuksia keskittyä tuntiin ja joogatunnin jälkeen on aina miellyttävän rauhoittunut ja virkistynyt olo, joka kantaa loppuillankin. Mukava, turvallinen ryhmä sekä salliva ja kannustava ohjaus luovat miellyttävän ilmapiirin, jossa on helppo olla ja toimia.

– Ritva

Luottamus ja vuorovaikutus

Ohjaajana ja valmentajana keskeisiä arvoja minulle ovat sinun, asiakkaan viisauden arvostaminen, molemminpuolinen kunnioitus, läsnäoleva kuuntelu ja luottamuksellinen jakaminen. Tahdon antaa sinulle ajan ja paikan, jossa saat pysähtyä kuuntelemaan omaa viisauttasi ja arvostamaan sitä, esim. joogatunneilla kehosi ja mielesi viisautta.